gumb predstavitevspletna produkcija mobinetprodukcijagraficno oblikovanje produkcija mobinetprodukcijakontakt mobinetprodukcija
zaloznistvo dogodki
Stranke o nas
Kontakt
tabelca-zgoraj   tabelca-zgoraj   tabelca-zgoraj

REVIJE


Naši oblikovalci po posvetu z naročnikom ustvarijo revijo od začetne idejne zasnove do končnega produkta. Zagotovimo lahko tudi vsebino, saj imamo v uredništvu zaposlene pisce, ilustratorje in profesionalnega fotografa. Imamo že 20 let izkušenj z izdajo revij, katalogov in druge periodike z različnih področij.

 

 

 

POSLOVNE PUBLIKACIJE


Izdelujemo tudi različne poslovne publikacije kot na primer: programske ali oddelčne brošure, glasila in drugo. Naša posebnost so letna poročila različnih vrst. Oblikujemo animacije, grafe ali druge funkcije, ki obogatijo vsebino poročil. Poslovne publikacije so lahko obenem podprte tudi z množičnim pošiljanjem elektronskih sporočil.

 

VIRTUALNI KATALOGI

 

S tehnologijo interaktivnih katalogov dosežemo učinek, ki je podoben klasičnemu listanju knjig, revij ali časopisov. Ponuja hitro in enostavno izbiro vsebin, katerih so kupci navajeni, obenem pa nudi tudi pestro podprtost dodatnih spletnih informacij. V spletne publikacije lahko vključimo grafične animacije slik, video posnetke, avdio datoteke in druge multimedijske vsebine.

 

tabelca-spodaj
facebook | Pošlji prijatelju  
blank
Copyright © 2018 Mobinet | MOBINET -  Kreativni studio in Produkcijska agencija info@mobinet.si

Spletna stran uporablja piškotke za urejanje spletne analize obiskov, navigacije ali ostalih funkcij, ki skrbijo za pravilno delovanje spletnega mesta.

Sprejmi piškotke.

EU Cookie Directive Module Information