gumb predstavitevspletna produkcija mobinetprodukcijagraficno oblikovanje produkcija mobinetprodukcijakontakt mobinetprodukcija
spletna produkcija
Stranke o nas
Kontakt

Naše podjetje ima dolgoletne izkušnje v spletnem svetu. Naš obseg storitev se giblje od preprostih HTML spletnih strani do unikatno izdelanih CMS spletnih portalov, spletnih trgovin, storitev v sklopu družabnih omrežij, masovne pošte, virtualnih publikacij in drugega. Nudimo tudi spletno podporo in vzdrževanje ter gostovanje spletnih strani.


tabelca-zgoraj   tabelca-zgoraj   tabelca-zgoraj

RAZVOJ SPLETNIH STRANI IN SPLETNO OBLIKOVANJE


Redno spremljamo trende in varnostne smernice ter sledimo sodobni tehnologiji. Na podlagi vizualne podobe podjetja vam oblikujemo sodobno predstavitveno ali napredno stran s kompleksnimi vsebinami, kot so: novice, blog modul, integracijo družabnih omrežij, galerija, koledar dogodkov, implementacija glasila, komentarje uporabnikov ... Prav tako vodimo statistiko uporabe in obiskanosti spletne strani.

 

SISTEMI ZA UREJANJE VSEBIN (CMS)


Naš fokus je izdelava spletnih strani, ki temeljijo na odprtokodnem sistemu CMS in so povsem prilagodljive naročnikovim željam. Naročnik lahko na takšni spletni strani vso njeno vsebino na enostaven in hiter način ureja sam. Naročnika v ta namen izobrazimo, da povsem samostojno ureja in dodaja vsebine, v primeru bolj kompleksnih vnosov pa priskočimo v pomoč z nasvetom.

 

MOBILNE APLIKACIJE

 


Imate edinstveno idejo za mobilno aplikacijo? Razvijamo mobilne aplikacije za operacijske sisteme Android, iOS, Windows Phone in BlackBerry. Če želite razvoj igre ali posebne programske aplikacije nas kontaktirajte, da se sestanemo in pokomentiramo vaše želje.

tabelca-spodaj
facebook | Pošlji prijatelju  
blank
Copyright © 2018 Mobinet | MOBINET -  Kreativni studio in Produkcijska agencija info@mobinet.si

Spletna stran uporablja piškotke za urejanje spletne analize obiskov, navigacije ali ostalih funkcij, ki skrbijo za pravilno delovanje spletnega mesta.

Sprejmi piškotke.

EU Cookie Directive Module Information